mars 2013

Mars verkade va en riktig feel-good månad. Jag var i mitt träningsesse & umgicks med fina människor. Det finns också bilder som visar att jag spenderade mycket tid med familjen, dessa håller jag däremot för mig själv :) 
 

februari 2013

 
I februari-arkivet hittar jag mycket träningsbilder, även en otroligt mysig sportlovsresa med Fredrik och hans familj till sälen! Jag kommer troligtvis att få ta mycket stryk för bilden på Julia, men hon var sjuk, min lilla gumma, så jag köpte en pizza och åkte dit, sjöng lite eminem-låtar & kände mig som en bra kompis. Försökte luras på instagram med att jag skulle ha tatuerat mig, ett "be strong" på bicepsen. Otroligt häftigt!
 

januari 2013

 
Detta är tydligen vad jag pysslade med i januari enligt mitt bildarkiv. De flesta bilder bevisar att jag denna månad inledde ett förhållande med min underbara Fredrik hihi. Arkivet är fullt med bilder där vi äter upp varann eller töntar oss, men det var bra att passa på för nu vill han inte ställa upp på dessa bilder längre! 
De andra bilderna talar för att det var ös, lagfest med härliga F17/dam och Tess födelsedagsfest! Även långa frukostar eller brunchar, med amerikanska pankakor och smoothies. 
 
Upp