till iohanna

 
Haha, denna julklappen är den i särklass märkligaste jag någonsin gett bort (förutom när jag slog in en gammal nyckelring till min morbror & skrev ett rim om att det redan var hans fast jag hittat den på vinden)..
 
Jag gav iallafall bort ett presentkort på Kahls kafé till min syster då hon älskar thé och redan har allt hon behöver. Men jag tycker det är så tråkigt att bara ge bort ett kuvert så jag började fundera på om jag skulle köpa någon choklad & slå in den med, men då kom jag på - man äter ju socker & onyttigheter i mängder under julen så vem vill ha choklad? Eftersom iohanna är vegetarian så bestämde jag mig för att brysselkål kan va kul, haha så längst ned bland brysselkålen ligger presentkort och rimmet lyder:
 

"God jul & gott nytt år, du i denna julklapp lite nyttigheter får. För julen innebär både kola & knäck men doktorn har sagt att du måste vara försiktig om din magsäck. Men bakom all kål & näring gömmer sig däremot något som onyttigt kan bli, och inget jävla fylleri. Nej, detta en väldigt märklig julklapp är, till min alldeles egna bildkonstnär. Chai, jordgubb eller ginger, du mot affären springer, för att haffa det senaste och dricka tillsammans med Inger."

 
 

julhetsen

 
Nej seriöst, sluta julhetsa. Ta ledigt och njut av varandras sällskap istället för att ha ångest över all julmat och julklappar. Jag spenderar mina lediga dagar åt att skriva julrim och slå in julklappar för det tycker jag är det roligaste på hela julen typ, haha vad sorgligt.. ne, nu njuter vi av att vara lediga och jag ser fram emot att fira nyår på ett sprillans nytt ställe iår..

hanna 18

Igår fyllde min trognaste bloggläsare hela 18 år och vi firade givetvis så som hon ville bli firad - på bongo bar. Hoppas hon är nöjd med kvällen hihi. 
 
Upp