struktur

Filmen som ska vara klar ikväll är fortfarande inte klar och jag tog istället tag i en framsida till min kalender. Har haft den sen i somras & den har vart så otroligt tråkig, men nu är den perfekt! 

20140222

 
Idag ska jag hinna med att producera en hel film till ett projekt i skolan på måndag, men som vi alla vet behöver man ta pauser från datorn do & då så jag bestämde mig för att göra såkallade proteinbars, fast utan protein.
 
Receptet kommer härifrån och istället för proteinpulver så slängde jag i lite nyponskalmjöl, mandelmjöl och havregryn. De ska förhoppningsvis smaka kokos & jordnötter då jag smaksatte med jordnötssmör, kokos och kokosolja. Ska smaka på dem ikväll! Spännandeeee
 

eighteen

Har alltså en 18årsdag att se fram emot om 55 dagar. Dessa står på min önskelista! Hatar att skriva önskelistor, som att peka på något och säga "det vill jag ha".
Men har förstått att nära & kära ändå vill ha önskelistor istället för en velande, blyg Evelina. I detta collaget lyckades det hamna en del dyra grejer, det var inte meningen.. hihi
Upp