Jag hade en bra midsommarafton i de dalsländska skogarna! Hängde med släkten på ett kombinerat 60års kalas/midsommarfirande. Hade köpt en jättefin midsommar-klänning men det vart så himla kallt så jag fick ha på mig mina blommiga haremsbyxor!

söndag

 
Nyligen hemkommen från stugan på västkusten efter en händelserik helg. Midsommarafton firades däremot i Dalsland, så det har vart mycket bilåkande. Äntligen hemma för en lugn vecka innan jag går på sommarjobbet nästa måndag. Det obligatoriska midsommar-inlägget utlovas imorgon då min kropp tydligen inte tagit ikapp sömnen från förra helgen, suck för att vara tonåring.

sweet cupcake

 Detta är gårdagens skörd va cupcakes. Eftersom vårt kylskåp vanligtvis inte innehåller philadelphiaost så tänkte jag att det kunde vart gott med marängfluff som topping istället. Så jag sökte lite och insåg att jag inte var först med ideen. Ganska smidigt då man ofta har ägg, socker & citron hemma. Att lyckas med maräng är ju en annan femma som jag lagt bakom mig,men ibland så! Slänger med receptet för er händiga som vill testa på denna ljuva njutning.
 
vispa 2 äggvitor pösiga, kan du vända burken över
ditt huvud utan att bli blöt så har du gjort rätt.
Blanda sen i 1 & 1/2 dl strösocker.
Tryck ut lite citronjuice i marängen (Det gör underverk)
Avsluta med 1 tsk vaniljsocker
Spritsa sen på dina muffinsar! yeeeey!
Upp