prom

 
Snart är det dags för årets studentbal och jag ska gå med Fredrik! Jag har en beställt en klänning som ska komma den 20e maj och hittade dessa örhängen igår som jag tror kommer passa perfekt! Ska ha utsläppt hår & rosa klackar, vore ju synd att ha någon annan färg ;) Är så taggad på student och allt som ingår just nu, men samtidigt så är det så mycket blandade känslor.. Allt ordnar sig säkert som vanligt!

MINIMAL COLLECTION

 
Har snappat upp via instagram att uropenn har en kollektion som de kallar "minimal collection". Dessa smycken är så sjukt snygga! Har letat efter liknande armband i åratal. Finns med massvis olika symboler, guld/silver, armband eller halsband. Tror jag gav 29 för detta armbandet, så värt!
 

19

 
 
19 år fyllda och fick äntligen min 18års present klar! En handmålad tavla i akvarell från iohannaDe vita rosorna fick jag av min fina Fredrik som knackade på dörren och log så gulligt som bara han kan. Jag fick äta tacos och asgod marängtårta med egenpåhittad chokladkräm! Som plus på allt så fick jag gå tidigare från min sista lektion och innan dess hann jag luncha med bästaste Sanna Thisell. 1 år med mitt körkort och 1 år kvar till 20 hej ålderskris redan som nittonåring, haha...
 
Upp