Tänker tillbaka på 2014 och ler. Känns som att jag växte upp det här året, haha det låter så konstigt men januari 2014 känns så långt bort och jag tänker på mig själv som en liten snorunge trots att det bara var ett år sen.. Nej, 2014 mognade jag till, och det är jag både glad och lite rädd för.
 

en dag på media

 
 
 
 
 
Idag hade jag med mig kamerna till skolan för första gången sen 2an typ. Så här får ni ett smakprov på media-linjen. Bra nu i gymnasie-val tider. Den sista bilden på mig har jag lånat av Sanna, ni kan läsa hennes blogg här. Ps. skolan är inte såhär rolig egentligen ds.
 
 

 
 
God onsdag alla kära medmänniskor! Idag skall vi diskutera ett viktigt ämne - Photoshop. Vi har sett bilder som den ovan spridas på internet de senaste åren och människor tycks ändå bli förvånade över hur manipulerad medie-världen faktiskt är. Nu ska inte jag argumentera som den lillgamla moraltant jag är, men jag ska uppmärksamma detta ännu en gång för det är så satans viktigt. Ingen ser ut som på den vänstra bilden, ingen har liksom hy som lyser. Kom ihåg det när ni suktar efter perfektion.
Upp