midsommarafton

 
 
Har haft en sååå mysig helg! Längesen jag och Fredrik hade en hel helg tillsammans utan att han måste ta ett eller två pass på jobbet. Igår på midsommarafton så åt vi jättegod mat och när dimman började lysa med sin närvaro så spelade vi brännboll, precis som det ska vara! Idag har vi varvet ner lite, jag gick en promenad i kvällssolen och så har vi tittat på the riot club. Sjukt äcklig film.. Lyxigt med en extra helgdag innan det är måndag igen. Puss

min studentdag

I våra fina mössor från abcgruppen!
 

05:20 ringer första alarmet och det är givetvis inte svårt att gå upp. På med allt som redan ligger framme sedan veckor tillbaka: klänning, mössa, skor och det perfekt utvalda armbandet för dagen. Idag är the big day och det var längesen jag kände just den här känslan i magen, nu gäller det. 
 
06:30 ja, eller snarare 06:47 för min del. Champagnefrukost! Några udda filtar har skapat ett fult mönster i gräsmattan och jag försöker hitta en plats nära mina vänner. Det är trångt och jag konstaterar flera gånger om att några bord och stolar hade varit på sin plats. Vita klänningar, nutella  och champagne i ostabila ÖB-glas är inte den vackraste kombinationen för någon som har ett stort behov av kontroll.
 
Frukosten går fort och helt plötsligt har vi avverkat promenaden till skolan, fotograferingen och hetsningen att dricka upp de där sista dropparna av den dyraste champagne man någonsin investerat i för att få komma in i skolan. Nu början den långa väntan.. Betygen ska delas ut det sista innan utspringet klockan 2 och tills dess har vi mest dötid på schemat. Jag och alla mina vänner blev otroligt rastlösa och förväntansfulla inför flakåkningen och våra mottagningar. Men helt plötsligt är vi där: skrattandes åt att vi alla hoppats på stipendier trots vår lata skolgång. 
 
UTSPRINGET. Topp 2 av dagens bästa händelser. Sekunden innan vi i es3c springer ut så kramar jag min klassföreståndare och låter henne veta hur stor inspirationskälla hon varit för iallafall mig och nu kommer i vanlig ordning de första tårarna på både hennes och mina kinder. Sen sprang vi fast vi kommit överens om att GÅ upp på scenen. Körde vår halvhjärtade men nästan inlärda dans till en remix av Frozens "let it go" för att sedan leta upp våra nära och kära i ett hav, eller myrstack, av människor. Det var såååå varmt! 
 
Jag letar mig bort mot de flak som vi ska åka med texten "detta är vår första klassfest" på sidan. Haha, mycket korrekt. Es3c har inte haft mycket till interektion efter lektionstid dessa 3 år. Här fick vi vinka och skrika i ca 45 minuter innan det var dags att dela upp sig för nu var det dags för studentmottagningen!
 
Detta var det bästa på hela dagen tycker jag. Att få vara hemma, få så mycket uppmärksamhet att man inte ens hinner sitta ner och prata med varenda en som tagit sig tid att komma och fira mig, äta god mat och öppna paket. Jag ville inte åka hemifrån för att gå ut på krogen. Visserligen hade jag köpt biljett för 180 kronor och nästan alla mina vänner var ute så var det något som höll mig kvar hemma. Men eftersom det är tradition med utgång på studentnatten så bestämde jag mig för att göra ett försök.
 
1 timme tog det, sen ville jag hem. Det sved i hjärtat att behöva göra Sanna besviken men jag fann ingen njutning av den trånga lokalen där folk tvingas gå över mig och mina 163cm för att komma fram. Trots att jag försökt komma ikapp med fireball för att vara på någorlunda samma nivå som resten av studenterna så var jag lätt bland de mest skötsamma. Studenter låg och drog sig fram via golvet för att benen svikit dem och barköerna var omöjliga. 
 
Här gjorde jag ett val som jag aldrig kommer ångra (tror jag iallafall, hehe) och bad Fredrik hämta mig innan han hann åka hem från jobbet. Sedan fick jag somna gott i hans säng och somna som den lyckligaste flickan i världen!

materiell lycka

 
Efter att levt med en iPhone 4 (läs: inte ens 4S) ett bra tag så sa mitt samvete att jag faktiskt var värd en ny telefon. Och varför tumma på kvalitén när man ändå ska investera tänkte jag och kom hem med en iPhone 6. De första timmarna satt jag typ bara och tryckte upp och ner spotify helt förbryllad om att det gick på mindre än 5 minuter. Äntligen sa Julia som hotat med att köpa en ny telefon till mig om jag inte bytte upp mig snarast. Nu kommer det blir mycket instagrammande och bättre uppdatering här! Jag lever i en bubbla med denna guldklimp ett tag.
Upp