rosor & invigning

 
 
Oj vilka intensiva dagar.. Nu är Mall of Scandinavia invigt och det blev några x antal övertimmar i onsdags för att färdigställa butiken som givetvis skulle vara PERFEKT inför the grand opening. I torsdags kl 20 så öppnades portarna för allmänheten och vid 21 fick man stänga huvudentren åt båda håll för att köpcentret blev överfullt. Jag är hopplöst kär i denna enorma skapelse som har allt ifrån skäggsalong till IMAX-bio. 

Under ingvigningshelgen har det varit tjockt med folk och många erbjudanden. Jag fick en fin vit ros av Scorett. Tänk vad en liten ros kan göra med mitt humör, hehe. Det finns enormt fina inredningsbutiker i nya MoS såsom Habitat, RoyalDesign och Zara Home. Liiiiiivsfarligt för Evelina som försöker låta bli inredning då vi har ett såpass kort kontrakt på lägenheten så vi slipper flytta runt på alla småprylar jag vill ha.. 
 

grey

 
Höstens favvofärg! Grått, gärna varma toner med lite lila nyans. Önskar att jag passade i beige men eftersom jag är så blek så ser det jättekonstigt ut. Jag kanske lyckas hitta någon mörkare beige, men tills dess är detta mina höstnaglar! Köpte också ett överlack med matt-effekt från OPI. Ska testa det nu och se om det verkligen blir så matt som dem lovar!
 
Upp