vårens pasteller

 
Och så lyckas man ha sånt flyt att pasteller återigen är vårens kombo. Det och någon form av växtbaserad exotisk grön? Drömmer om att få flytta in i min drömlägenhet med egenvalda möbler (hyr man i andrahand ingår ofta ett gäng ickeså charmiga ikeafavoriter från 2001). Sucksuck.. Fördriver gärna lediga timmar åt insposurfning a la inredningsbloggar eller att springa runt på Habitat i Mall of Scandinavia. I maj går vårt kontrakt på Söder ut och kanske får vi chansen till ett långtidskontrakt någonstans (hoppashoppas). Kram på ledig söndag från Evelina <3
 

det nya 2016

 
 
Hej 2016! Nu börjar tiden med varannan helg ledigt och ljusare tider. Jag la lite julklappspengar på inredning (skräll). En brödrost fick flytta in likaså en lång matta till hallen, ett nytt duschdrapperi & ett ljus. Brickan som brödrosten står på är också ny, likaså de små söta rosa ljushållarna med koppar inuti. Dessa två tillsammans med en skål a la swedish grace fick man med om man köpte 6nr av allt i hemmet, tantvarning men perfekt!

marmor by Jonas Lindvall

 
 
Hur sugen blir man inte på att flytta till hus & designa sitt eget kök när man ser det här?? Charmigaste ön i ren marmor designad av Jonas Lindvall för Ballingslöv. Ett konceptkök i endast ett exemplar, läs mer om det här.
Upp