ADIDAS CLEAN UP

Tjena alla monsterdiggare! Idag ska jag tipsa om värsta grejen! Nämligen en produkt som får dina sneakers rena & fina igen! Som så många av er vet så jobbar jag med försäljning, dock inte av skor men ändå. Då och då delar vi säljare med oss av våra bästa tips till varann och en gång fick jag höra det här:
 
"Konsumenten köper en produkt för 1000kr. Men hen vet ingenting om produkten, det vet du som säljare. Så det är DIN uppgift att se till att konsumenten får alla verktyg den behöver för att var nöjd med 1000kr´s-produkt. Dvs. konsumenten kommer bli hundra gånger mer nöjd med sin produkt om hen lägger 70kr på ett tillbehör"
 
Haha jag vet inte riktigt hur det låter i era öron men när jag fick detta förklarat för mig så blev jag ganska pepp som säljare, kunder kommer faktiskt till mig för att de vill ha min hjälp, de vill ha det lilla extra som förlänger livslängden på produkten, de vill ha min expertis.
 
Okey, back to the ADIDAS! För och efterbild ligger framför er, försökte redigera dem så lika som möjligt. Skosnörena har jag tvättat i tvättmaskinen på 30grader (i tvättpåse). Produkten som heter CLEAN UP hittar ni här och är den bästa merförsäljning någon någonsin lyckades imponera mig med. 
 
 
 

TABLE TOP STORIES

 
Igår hängde jag & Sanna på stan heeeela dagen, så himla mys. Shoppa här, fika där, shoppa där, fika lite här all day long. Sanna var specifikt på jakt efter en glas-propp från Orrefors att sätta på odruckna men öppnade vinflaskor och tillslut hittade hon sin match! Jag kom på att jag hade något erbjudande-mejl från Cervera i inkorgen och hittade en värdecheck! Så jag fick dessa två godingar for free kan man säga. Skräll att mejlet typ sa "Du är en av våra bästa kunder"...
 
Fick också nys om matchande champagneskålar som man kan ha till allt från cocktails till desserter till finare viner. Dom goingarna är dock tyvärr slut överallt men ni hittar produktbeskrivningen här om ni vill se hur läckra dom är!

new haircolour

 
Selfie game strong! Vad tycker ni om min nya hårfärg? Var så otroligt trött på mitt råttfärgade ruffs. Gjorde det själv den här gången, behövde dryga ut semesterkassan lite.. Har testat nästan alla färger och den här gången har jag kommit fram till att kanstanjebrunt är det som passar mig bäst! yey what do you guys think?
 
Upp