HH

 
 
wopwop! I lördags var jag och Sanna på Håkankonserten, it was mucho nice. Det åskade och spöregnade, kroppen har typ inte återhämtat sig. Vi fick tag på en poncho efter ett tag men då var det redan försent, så jag använde den till telefonen istället, min lilla bebis. Kan tipsa om att konsert i spöregn är en upplevelse och faktiskt en ganska cool sådan! 
 
ha de!
 
 

6e juni

 
Vilken dag det blev! Vi trodde att vi skulle behöva gömma oss inne i ett molnigt och kanske regningt stockholm men icke! Vi fick tidigarelägga dagen för att hinna med fler aktiviteter såsom en snabbvisit på Smaka På Stockholm. Inte för att jag fick smaka på något där då typ halva Sverige verkade var lika hungriga som moi. Men sen fick jag min efterlängtade råbiff på Mäster Anders, så naaajs. Kan varmt rekommendera Borgmästaren som är en drink på fläderlikör, hallon eller jordgubbspureé och champagne! Såååå god! 
 
 

pink power

 
Ne men tjena det var ett tag sen sist! Fick sån sjuk inpo-kick idag, can't even handle. Ibland när jag är påväg hem så pallar jag helt fantastiska små kvistar från träd eller buskar här i närheten. Det är det bästa knepet jag har för att komma undan billigt men ändå ha ljuvlig doft i lägenheten. Det är väl inte helt ok men vem saknar en liten kvist på en 30 meters häck. Det får bli dagens tips, sno alla blommor du kommer åt (ps. detta gäller ej påskliljor och andra odlade varianter). 
 
Tänk om man hade en egen trädgård, då skulle jag nog ha fler blommor inne än ute hehe. True true.
 
Upp