me & photography

 
bilder av sanna thisell, läs hennes blogg här
 

Okej,
var ska jag börja.. Har ni någonsin tyckt om ett materiellt ting så mycket så att det blivit som en extra vän? En vän som du kan styra och som ser världen precis så som du vill få den uppmålad. Med kameran i handen kan jag romantisera upp världen hur bra som helst. Jag vill inte lyckas fånga sorg utan att det finns glädje och jag vill att allt ska bli perfekt.

I högstadiet sa jag att jag aldrig skulle välja foto-inriktning på gymnasiet, pffft här sitter jag nu och är inne på mitt tredje år. Jag skulle lyssnat på den 14åriga kloka evelina för det finns inget som kvävt min materiella vän mer än Estetisk & Media-linjen. Det grafiska är hur kul som helst! Har lärt mig mängder av grejer i InDesign och illustrator men just foto-lektionerna.. 5h per lektion en gång i veckan hela första året ut, vi snackar ett helt år med grunder som jag lärt mig under kort tid innan gymnasiet: slutartid, bländare & iso-värde..
 
I slutändan ångrar jag nog mitt val av linje, hade nog ändå klarat mer matematik & natur än vad själv trott. Och just nu är det projektarbetet som ligger & svider i tankemolnen. Trots stor ångest är jag ändå taggad på att få göra något eget helt utan riktlinjer och anvisningar: en kokbok! Lovar att släppa några sneakpeaks på den framöver!
 
 
ARKIV | |
Upp