ADIDAS CLEAN UP

Tjena alla monsterdiggare! Idag ska jag tipsa om värsta grejen! Nämligen en produkt som får dina sneakers rena & fina igen! Som så många av er vet så jobbar jag med försäljning, dock inte av skor men ändå. Då och då delar vi säljare med oss av våra bästa tips till varann och en gång fick jag höra det här:
 
"Konsumenten köper en produkt för 1000kr. Men hen vet ingenting om produkten, det vet du som säljare. Så det är DIN uppgift att se till att konsumenten får alla verktyg den behöver för att var nöjd med 1000kr´s-produkt. Dvs. konsumenten kommer bli hundra gånger mer nöjd med sin produkt om hen lägger 70kr på ett tillbehör"
 
Haha jag vet inte riktigt hur det låter i era öron men när jag fick detta förklarat för mig så blev jag ganska pepp som säljare, kunder kommer faktiskt till mig för att de vill ha min hjälp, de vill ha det lilla extra som förlänger livslängden på produkten, de vill ha min expertis.
 
Okey, back to the ADIDAS! För och efterbild ligger framför er, försökte redigera dem så lika som möjligt. Skosnörena har jag tvättat i tvättmaskinen på 30grader (i tvättpåse). Produkten som heter CLEAN UP hittar ni här och är den bästa merförsäljning någon någonsin lyckades imponera mig med. 
 
 
 
ARKIV | |
#1 - - JUNITJEJ:

Så fina skor!

Upp