MITT 2017

 
 
2017 har kommit till sin ända och jag tittar tillbaka på ett otroligt händelserikt år med mestadels positiva händelser men också några tråkiga. 
 
 
 
 
Våren började med att vi var tvungna att säga hejdå till vår fyrbenta lillebror Muffins. I 12 år var han med oss på jorden och gav så mycket kärlek <3 
 
 
 
Även om sorgen från Muffins fanns kvar så hann jag inte gå ner mig för mycket i det. För jag och Fredrik bestämde oss för att köpa lägenhet. Det var visningar varje helg och många sena nätter på hemnet. Ganska stressig vår som avslutades med ett skrivet kontrakt 14e juni. Inflytt 14 juli och två dagar senare åkte vi till västkusten på semester (tack Mami för den fina hjälpen att flytta och städa osv på två dagar).
 
 
 
 
Strax efter vi flyttat in och varit på semester så tog jag över tjänsten som butiksansvarig eller Store Supervisor som det så fint heter för en av våra butiker i Stockholm. Väldigt kul att blivit tillfrågad och jag ser fram emot att göra bra resultat 2017.
 
 
Njöt av sommardrink på MästerAnders med Nina. Haha minns inte så mycket från de dagarna mellan kontraktskrivning och inflytt av lägenheten. Var så jävla taggad. Mitt huvud sa typ "platsbyggt, bänkskiva, matta, nycklar, tvättstuga" ni fattar. Därför var det fint att ha Nina som fick en att tänka på annat en stund. 
 
 
 
 
Jag och Lisa fick komma och äta hos Fredrik på Rutabaga. Superlyxigt och vi satt där som två stolta hönsmammor typ. 
 
 
 
Sen var jag och Fredrik och åt på Adam / Albin. Kul upplevelse och otroligt god mat. Den absolut dyraste middagen jag någonsin ätit så det dröjer till nästa gång men kan varmt rekommendera! 
 
 
 
Jag skulle vilja påstå att jag haft en lugn höst. Har fokuserat mycket på jobbet för att känna att jag kan komma in i de nya arbetsuppgifterna ordentligt. Ledig tid har mest gått åt till att fixa och piffa lägenheten, surfa inredning och fundera på hur vi ska möblera osv. Det känns som att jag lagt några bra grundläggande pusselbitar 2017 och 2018 ska jag försöka jobba på finliret. Nu har jag en bostad, ett stabilt jobb och jag får dela livet med världens bästa Fredrik. Det känns otroligt bra <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ARKIV | |
Upp